Het team

Bij Orthodontie Amstelveen vormen onze orthodontisten, mondhygiënisten en orthodontie assistenten een enthousiast en ervaren team.

Ons team bestaat uit vijf orthodontisten, zes mondhygiënisten, vijf orthodontie assistenten, drie servicedesk medewerkers en een praktijkmanager.

Onze orthodontisten hebben, na hun studie tandheelkunde, de formele vier-jarige specialisatie tot orthodontist voltooid.

De orthodontisten zijn officieel geregistreerd als specialist Dento-maxillaire Orthopedie (orthodontist) in het Specialistenregister (BIG-register) van het Ministerie van Volksgezondheid.

Harvard Orthodontist en praktijkhouder Stephan P.K. Tan heeft de studie tandheelkunde en de specialisatie tot orthodontist voltooid aan het Academisch CentrumTandheelkunde Amsterdam (ACTA), Vrije Universiteit / Universiteit van Amsterdam. Na een craniofacial research fellowship bij de afdeling Plastische chirurgie en Kaakchirurgie aan de Harvard Medical School/Children’s Hospital Boston, behaalde hij een Master’s degree aan Harvard University, Boston, USA. Hij is thans verbonden als wetenschappelijk medewerker aan Harvard Medical School / Department of Plastic & Oral Surgery, Children’s Hospital Boston, USA. Zijn wetenschappelijke activiteiten zijn met name gericht op chirurgische en orthodontische behandeling van craniofaciale afwijkingen bij kinderen (schisis en craniosynostose).

Naomi van Wezel Orthodontist Nanja Mondhygiënist
Naomi Orthodontist Nanja Mondzorgkundige
Joske Orthodontie Assistent
Brigitte Klinisch assistent Joske Mondhygiëniste
Michelle Orthodontie Assistent Jody Servicedesk
Michelle Klinisch assistent Jody Servicedesk
Merel Servicedesk Olga Backoffice
Merel Servicedesk Olga Backoffice