Klachten

Kwaliteit en aandacht voor de patiënt staan bij ons hoog in het vaandel. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze communicatie of behandeling. Wij horen dan graag van u zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij streven er naar binnen twee weken op uw vraag of klacht terug te komen en samen tot een goede oplossing te komen.

Heeft u een klacht bij ons ingediend die wij niet naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan onze beroepsvereniging. Wij zijn aangesloten bij het KNMT. Op de website van het KNMT kunt u klachtenbemiddeling aanvragen via de KNMT Klachtenservice.

Locatie en route

Locatie

Orthodontie Amstelveen
Straat van Messina 17
1183 HM Amstelveen

Routebeschrijving

Met de auto  via A10:

Richting Ring/Den Haag/Utrecht
Houd links aan en volg A10/s105/Den Haag/Utrecht
Neem afrit E19/A10/Hengelo richting Utrecht
Neem afrit Buitenveldert naar de s108
Sla linksaf naar de Amstelveenseweg (s108)
Sla linksaf naar de Cuserstraat
Sla rechtsaf naar de Buitenveldertselaan (s109)
Sla linksaf naar de Rembrandtweg/de Saskia van Uylenburgweg
Neem op de rotonde de eerstste afslag naar de Eleanor Rooseveltlaan
Neem op de rotonde de derde afslag naar de Straat van Messina

Met het openbaar vervoer

  • Vanaf Station Amsterdam-Zuid: tram 5 richting Amstelveen Stadshart, uitstappen bij halte Zonnestein. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar de Straat van Messina 17 (reistijd 19 minuten).
  • Vanaf Amsterdam Centraal: metro 52 richting station Amsterdam-Zuid. Op station Zuid overstappen op tram 5 richting Amstelveen Stadshart, uitstappen bij halte Zonnestein. Vanaf daar is het 7 minuten lopen naar de Straat van Messina 17 (reistijd 35 minuten).

Orthodontie Amstelveen

is aangesloten bij