Ons team

Mogen we aan je voorstellen: het team van Orthodontie Amstelveen. Specialisten met verstand van zaken die jouw gebit op één zetten.

Heb je vragen aan een van ons?
Neem dan gerust contact met ons op via
020 – 6434619 info@orthoamstelveen.nl

Bij Orthodontie Amstelveen hebben we het geluk te werken met een professioneel en gezellig team. Er staan dagelijks verschillende deskundigen op de vloer: orthodontisten, orthodontie-assistenten en mondhygiënisten.

Onze orthodontisten zijn officieel geregistreerd als specialist Dento-maxillaire Orthopedie in het specialistenregister (BIG-register) van het ministerie van Volksgezondheid. Dat wil zeggen dat zij na hun tandartsopleiding zich nog vier jaar hebben gespecialiseerd binnen de orthodontie. Ze scherpen hun academische kennis bij door regelmatig naar congressen te gaan en trainingen te volgen. Met veel aandacht en zorg bekijken zij de orthodontische mogelijkheden voor jouw gebit.

Daarnaast werken wij met talentvolle mondhygiënisten en orthodontieassistenten. Zij zijn verantwoordelijk voor allerlei behandelingen zoals het maken van 3D-scans en het in- en uithalen van de beugel. Naast hun reguliere opleiding hebben ze zich speciaal verdiept in de orthodontie – en die passie stralen zij uit!

Bovendien zorgen onze vriendelijke front desk medewerkers voor een prettig contact, zowel via de mail als aan de telefoon en balie. Ondertussen werken onze administratieve en financiële medewerkers achter de schermen om alles zo goed mogelijk voor jou te regelen.

Wij bij Orthodontie Amstelveen vinden kwaliteit op elke stap van de behandeling ontzettend belangrijk. Samen werken we aan een doel: jou een geweldige glimlach bezorgen!

Onze mensen

dsc9650stephan
S. P. K. Tan, D.D.S., M.P.H.Orthodontist
dsc8146anne-bo
drs. A. HattemOrthodontist
dsc_4687-fleur
drs. F. M. NolteOrthodontist
dsc8224stephanie
StephanieZaalhoofd
avatar-
JoanneZaalhoofd
avatar-
ManonMondhygiënist/zaalhoofd
dsc7842jeannette
JeanetteOrthodontie-assistent
dsc8305sharoon
SharoonOrthodontie assistent
avatar-
MarjoleinOrthodontie assistent
avatar-
MelekOrthodontie-assistent
dsc_4617-anne
AnneAllround medewerker
dsc_9174
GabySterilisatie-assistent
amstelveen-cleici_2
CleiciSterilisatie-assistent
avatar-
JoséeMedewerker secretariaat
avatar-
JillMedewerker secretariaat
foto-website-tamara
TamaraPraktijkmanager

Orthodontie Amstelveen

is aangesloten bij