Ons team

Mogen we aan je voorstellen: het team van Orthodontie Amstelveen. Specialisten met verstand van zaken die jouw gebit op één zetten.

Heb je vragen aan een van ons?
Neem dan gerust contact met ons op via
020-6434619 of info@orthoamstelveen.nl

Bij Orthodontie Amstelveen hebben we het geluk te werken met een professioneel en gezellig team. Er staan dagelijks verschillende deskundigen op de vloer: orthodontisten, orthodontie-assistenten en mondhygiënisten.

Onze orthodontisten zijn officieel geregistreerd als specialist Dento-maxillaire Orthopedie in het specialistenregister (BIG-register) van het ministerie van Volksgezondheid. Dat wil zeggen dat zij na hun tandartsopleiding zich nog vier jaar hebben gespecialiseerd binnen de orthodontie. Ze scherpen hun academische kennis bij door regelmatig naar congressen te gaan en trainingen te volgen. Met veel aandacht en zorg bekijken zij de orthodontische mogelijkheden voor jouw gebit.

Daarnaast werken wij met talentvolle mondhygiënisten en orthodontieassistenten. Zij zijn verantwoordelijk voor allerlei behandelingen zoals het maken van 3D-scans en het in- en uithalen van de beugel. Naast hun reguliere opleiding hebben ze zich speciaal verdiept in de orthodontie – en die passie stralen zij uit!

Bovendien zorgen onze vriendelijke front desk medewerkers voor een prettig contact, zowel via de mail als aan de telefoon en balie. Ondertussen werken onze administratieve en financiële medewerkers achter de schermen om alles zo goed mogelijk voor jou te regelen.

Wij bij Orthodontie Amstelveen vinden kwaliteit op elke stap van de behandeling ontzettend belangrijk. Samen werken we aan een doel: jou een geweldige glimlach bezorgen!

Onze mensen

dsc9650stephan
S. P. K. Tan, D.D.S., M.P.H.Praktijkhouder
dsc8146anne-bo
drs. A. HattemOrthodontist
dsc9316cloe
CloëBehandelingscoördinator
dsc8353dominique_droste
DominiqueHoofd behandelzaal
dsc7801helen
HelenMondhygiëniste
dsc8684manon
ManonMondhygiëniste
dsc7674brigitte
BrigitteOrthodontie assistente
dsc7791demi
Demi Orthodontie assistente
dsc7842jeannette
JeanetteOrthodontie assistente
dsc8224stephanie
StephanieOrthodontie assistente
dsc8305sharoon
SharoonOrthodontie assistente
dsc8387jolanda
JolandaFront desk medewerkster
dsc8519yvonne
YvonneFront desk medewerkster
avatar-
drs. W. PenningOrthodontist
dsc7418jody
JodyAllround medewerkster
avatar-
drs. F. N. NolteOrthodontist
dsc8859mona
MonaStudent tandheelkunde
avatar-
drs. N. van WezelOrthodontist

Orthodontie Amstelveen

is aangesloten bij